آموزش تصویری حذف اکانت اینستاگرام

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

آموزش تصویری حذف اکانت اینستاگرام,اکانت instagram,اموزش حذف اکانت instagram,اینستاگرام , پاک کردن instagram , پاک کردن اکانت اینستاگرام,حذف اکانت اینستاگرام

Remove video training Instagram account (5)

اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی می باشد که کاربران آن میتوانند تصاویر و ویدیوهای خود را در این شبکه به اشتراک بگذارند.نسخه اندروید این شبکه اجتماعی بین ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تا ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ بار توسط کاربران دنیا نصب شده که این نشان از محبوبیت بالای این شبکه و برنامه اندرویدی آن دارد.

اما در صورتی که مایل نیستید در اینستاگرام حضور داشته باشید، می توانید با کمک این مطلب، اکانت اینستاگرام خود را به صورت کامل حذف کنید.

 

 

نکات مهم در مورد حذف اکانت اینستاگرام:

bolet_bg پس از حذف اکانت، شخص دیگری نمی تواند صاحب آن اکانت (نام کاربری) شود.به زبان ساده تر شما پس از اینکه اکانت خود را حذف نمودید، شخص دیگری نمی تواند نام کاربری حذف شده را دوباره ثبت کند.

bolet_bg با حذف اکانت تمامی اطلاعات شما از قبیل: تصاویر، ویدئوها، کامنت‌ها، لایک‌ها، دوستان، دنبال کنندگان و … به صورت کامل از روی دیتابیس اینستاگرام حذف خواهد شد.

 

مراحل تصویری حذف اکانت اینستاگرام:

بدین منظور ابتدا به آدرس زیر مراجعه نمایید:

https://instagram.com/accounts/login

اطلاعات اکانت خود را وارد کرده و سپس بر روی Log in کلیک کنید.

 

Remove video training Instagram account (1)

 

پس از ورود به حساب ، بر روی نام کاربری خود در بالای صفحه کلیک کرده و گزینه Edit Profile را انتخاب کنید.

 

Remove video training Instagram account (2)

 

پس از اینکه صفحه مورد نظر باز شد به پایین صفحه رفته و بر روی گزینه ” I’d like to delete my account ” کلیک کنید.

 

Remove video training Instagram account (3)

 

مرحله ی بعدی و در قسمت Before you go, please tell us why دلیل ترک اینستاگرام را انتخاب کنید.

پس از انتخاب دلیل ترک اینستاگرام، قسمت To continue , please re-enter your password ظاهر می شود که می بایست در کادر آن رمز عبور خود را وارد کنید.

 

Remove video training Instagram account (4)

 

اکنون بر روی Permanently deactivate my account کلیک کنید تا اکانت شما حذف شود.

ارسال نظر