یخ در بهشت انگور قرمز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن یخ در بهشت انگور قرمز,طرز تهیه یخ در بهشت انگور قرمز,آموزش یخ در بهشت انگور قرمز,دستور یخ در بهشت انگور قرمز,آموزش تصویری یخ در بهشت انگور قرمز,مواد لازم یخ در بهشت انگور قرمز,روش تهیه و پخت یخ در بهشت انگور قرمز,آموزش تهیه یخ در بهشت انگور قرمز,

یخ در بهشت انگور قرمز

مواد اولیه :

شکر150 گرم
پوره لیموترش تازه3 قاشق غذاخوری
آب انگور قرمز1 لیتر
وانیلکمی
یخ خرد شده1 لیوان
لیوانهای مخصوص سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. لیوانهارا تزیین کنید شکر، آب انگور و آب‌لیموترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آن‌گاه حرارت را کم کنید تا 3- 2 دقیقه به آرامی‌بجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت 4- 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند. وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید، درون گیلاس‌ها را پر کنید، با برگ نعنای تازه‌ تزیین کنید و فوراً سرو نمایید

 

ارسال نظر