گردو پلو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن گردو پلو,طرز تهیه گردو پلو,آموزش پختن گردو پلو,دستور گردو پلو,آموزش تصویری گردو پلو,مواد لازم گردو پلو,روش تهیه و پخت گردو پلو,آموزش تهیه گردو پلو,

گردو پلو

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوشت مغز ران300 گرم
گردو300 گرم
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
برنج4 پیمانه
روغنبه مقدار لازم
زعفران و زرشک (برای تزیین)دلخواه

 

طرزتهیه:

در ابتدا گوشت را بصورت قیمه ای خرد می کنم و با یک پیمانه آب می پزیم. در این فاصله گردو را در آب خیس می کنیم و پوست رویه گردو را جدا می کنیم و بعد در کمی روغن و زعفران تفت می دهیم.
برنج را آبکش می کنیم و وقتی دم کشید در دیس می کشیم یک لایه گردو و یک لایه گوشت و پیاز داغ می ریزیم و روی برنج را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین می کنیم.

ارسال نظر