کیسل توت فرنگی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کیسل توت فرنگی,طرز تهیه کیسل توت فرنگی,آموزش کیسل توت فرنگی,دستور کیسل توت فرنگی,آموزش تصویری کیسل توت فرنگی,مواد لازم کیسل توت فرنگی,روش تهیه و پخت کیسل توت فرنگی,آموزش تهیه کیسل توت فرنگی,

کیسل توت فرنگی

 

مواد اولیه :

برای 2 نفر
شکرنصف پیمانه
نشاسته گل2 قاشق غذا خوری
آب یا پوره توت فرنگی4 پیمانه


نشاسته را در 2 پیمانه آب حل کنید و بعد شکر روی آ�’ یا پوره میوه ریخته و هم بزنید. آن را روی شعله ملایم گذاشته و بگذارید آرام آرام بجوشد، آن را دائم هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس مایه خود را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود. سپس در ظرف مورد نظر خود ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نوش جان
نکته۱: میزان شکر رو بسته به ذائقه تون می تونید زیاد کنید.
نکته ۲: این دسر رو می تونید به تنهایی یا همراه با بستنی یا خامه ی فرم گرفته و یا هر دوش سرو کنید.
نکته۳: من از بوی نشاسته بدم می آد و کمی گلاب هم به دسرم اضافه کردم که خوب شد ولی دیگه اصیل روسی هم نبود! در ضمن من با پوره درستش کردم.

ارسال نظر