کاپ کیک چای سبز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کاپ کیک چای سبز,طرز تهیه کاپ کیک چای سبز,آموزش کاپ کیک چای سبز,دستور کاپ کیک چای سبز,آموزش تصویری کاپ کیک چای سبز,مواد لازم کاپ کیک چای سبز,روش تهیه و پخت کاپ کیک چای سبز,آموزش تهیه کاپ کیک چای سبز,

کاپ کیک چای سبز (1) کاپ کیک چای سبز (2)

این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک چای سبز آشنا می شوید.

مواد لازم  :

 آرد سفید  ۲ و ۴/۳  پیمانه
 کره نرم شده  ۱ پیمانه
 شکر دانه ریز  ۲ پیمانه سرخالی
 تخم مرغ بزرگ  ۴ عدد
 پودر چای سبز ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ و ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک چای سبز :
مرحله ۱ – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۲ – آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.

مرحله ۳ – مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.

نکات :

  در صورتیکه پودر چای سبز بصورت آماده در دسترس نمی باشد،چای سبز را آسیاب کرده و ۲ تا ۳ بار از الک ریز رد کنید تا پودر نرمی حاصل شود.

ارسال نظر