کاتسوی گوشت ژاپنی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کاتسوی گوشت,طرز تهیه کاتسوی گوشت,آموزش پختن کاتسوی گوشت,دستور کاتسوی گوشت,آموزش تصویری کاتسوی گوشت,مواد لازم کاتسوی گوشت,روش تهیه و پخت کاتسوی گوشت,آموزش تهیه کاتسوی گوشت,

 

کاتسوی گوشت ژاپنی (7)

مواد اولیه :

گوشت قرمز یا مرغبه مقدار لازم
ریحانبه مقدار لازم
قارچبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم
شکر قهو ه ایبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم

 

کاری کاتسو(Katsu) ، یک غذای بسیار محبوب است که شما در رستوران های ژاپنی در سراسر جهان خواهید دید،که خیلی محبوب است.
طرز تهیه:
ورقه های نازک گوشت را کمی نمک و فلفل بزنید و در یک ظرف مناسب پهن کنید . در هر ورقه یکی از مواد لازم را قرار دهید مثلا در ورقه نازک گوشت اول قارچ های
خورد شده و شکر قهوه ای را قرار دهید(قارچ هایی که در تصویر میبینید ژاپنی هستند)، در ورقه دوم برگ های ریحان را و در ورقه سوم رب گوجه فرنگی را آغشته کنید. و بعد ورقه های گوشت ها را جدا جدا رول کنید و با سیخ های کبابی به هم وصل کنید مطابق تصویر

کاتسوی گوشت ژاپنی (1) کاتسوی گوشت ژاپنی (2)

و بعد سیخ ها را با کره چرب کرده و در پودر نان سفید بغلتانید.(از نان باگت خشک شده می توانید استفاده کنید).

کاتسوی گوشت ژاپنی (3)


حالا نوبت به سرخ کردن گوشت ها رسید ، گوشت ها را در ماهیتابه با درجه حرارت متوسط سرخ کنید

کاتسوی گوشت ژاپنی (4)


برای سرو غذا و تزیین میتوانید از کلم سفید استفاده کنید.

کاتسوی گوشت ژاپنی (5)


نکات:
نکته :
تمامی مواد لازم بستگی به ذائقه شما دارد و تعداد نفراتی که شما این غذا را برای آنها سرو میکنید.
توجه کنید که گوشت تان را به ورقه های خیلی نازک برش بزنید.
مثل تصویر زیر

کاتسوی گوشت ژاپنی (6)


پانکو panko :
“کاتسو” ای است که معمولا گوشت آن(گوشت خوک و یا گوشت مرغ) است و بیشتر در بریتانیا تهیه می شود، در این غذا از پودرهای سوخاری ژاپنی استفاده می شود که از نان سفید خشک تهیه می شود.
سیخ های چوبی کباب:
امروزه این سیخ های تزئینی را می توانید در همه فروشگاه های بزرگ لوازم خانگی و آشپزخانه ای پیدا کنید ، استفاده از این سیخ کباب ها هم غذا را مجلسی می کند و هم برای نگهداری مواد غذا استفاده می شود.

ارسال نظر