ژله موزاییکی قهوه و نسکافه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ژله موزاییکی قهوه و نسکافه ژله قهوه و نسکافه ژله قهوه نسکافه دسر موزائیک قهوه طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه دسر خورده شیشه ی قهوه ونسکافه ژله نسکافه

 

 

 

دسر مو زاییکی قهوه (نسکافه) دسری شیک و جدید است که بسته به سلیقه خودتان می توانید با نسکافه یا قهوه درست نمایید.
مواد لازم برای خرده ژله نسکافه یا قهوه( رنگ قهوه ای):
نسکافه یا قهوه : 1 قاشق غذاخوری سرصاف
آب جوش : 1 لیوان
پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری
شکر : به مقدار لازم

مواد لازم برای خرده ژله شیرنسکافه( رنگ کرم):
کافی میکس : 1 قاشق غذاخوری سرصاف
آب جوش : 1 لیوان
پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم

مواد لازم برای ژله پایه :
خامه : 2/1 پیمانه
شیر: 3 پیمانه و 2/1 پیمانه
شکر : 1 پیمانه سرخالی
پودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوری
وانیل : 2/1 قاشق چایخوری

ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (1) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (1) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (2) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (3) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (4) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (5) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (6) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (7) ژله موزاییکی قهوه و نسکافه (8)

طرز تهیه خرده ژله:
ابتدا قهوه یا نسکافه را در آب جوش حل کرده و شکر تا اندازه ای به آن اضافه کرده که شیرینی اش را دوست داریم، سپس پودر ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق آب ریخته و روی بخار آب گذاشته تا کاملا حل شود(روش بن ماری) و بعد به لیوان قهوه اضافه کرده ، مخلوط آماده شده را در ظرفی با ارتفاع کم ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد.بعد از بستن کامل ژله، آنها را برش می دهیم . می توان به صورت مکعبی برش داد یا با قالب های کوچک قالب زد و یا در اشکال نامنظم برش داد.
روش کار برای خرده ژله شیرنسکافه نیز به همین ترتیب است.
برای ژله پایه ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط گذاشته تا شکر در شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته بعد از چند دقیقه خامه و وانیل را افزوده و مخلوط می کنیم، از آخر پودر ژلاتین را که در 3 قاشق آب حل کرده و روی بخار آب گذاشته تا کاملا ژلاتین در آب حل شود را اضافه می کنیم.
حال خرده ژله های آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و ژله پایه را که قبلا در یخچال گذاشته بودیم تا نیم بند شود را به آن اضافه می کنیم و در یخچال به مدت 6 ساعت می گذاریم ، بعد از این زمان لبه های ژله را با چاقو ار قالب جدا کرده و قالب را یک لجظه در آب جوش گرفته و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم.
می توان بر عکس عمل نمود به این ترتیب که اول ژله پایه را در قالب ریخت و در یخچال گذاشت ، بعد از اینکه نیم بند شد خرده ژله ها را به آن اضافه می کنیم و ژله را کمی مخلوط می کنیم تا خرده ژله ها در همه جای قالب پخش شود.
بعد از بستن دسرلبه های آنرا از قالب جدا کرده و قالب را یک لحظه در آب جوش گرفته و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم.

ارسال نظر