ژله قهوه و شکلات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن قهوه و شکلات,طرز تهیه قهوه و شکلات,آموزش قهوه و شکلات,دستور قهوه و شکلات,آموزش تصویری قهوه و شکلات,مواد لازم قهوه و شکلات,روش تهیه قهوه و شکلات,آموزش تهیه قهوه و شکلات,

 

 

 

مواد لازم
شیر کاکائو: 1 لیتر
پودر کاکائو: 5 قاشق غذا خوری
شکر: 1 قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای: 50 گرم
ورقه ژلاتین: 4 ورقه
خامه: 500 گرم
کیک اسفنجی شکلاتی: 1 عدد
وانیل: مقداری

ژله قهوه و شکلات (1) ژله قهوه و شکلات (2) ژله قهوه و شکلات (3) ژله قهوه و شکلات (4) ژله قهوه و شکلات (5)

دستور تهيه :
ابتدا بیش از نصف شیر کاکائو را در داخل شیر جوش بر روی حرارت قرار می دهیم و ورقه های ژلاتین را داخل یک کاسه آب سرد به مدت 3 دقیقه قرار می دهیم تا کمی نرم شوند ، شکر و پودر کاکائو را به شیر جوش اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید ، خیلی سریع شکلات های تخته ای ، ژلاتین و وانیل را اضافه می کنیم و و مرتب هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند ، خامه و مابقی شیر کاکائو را هم اضافه کرده و داخل ظرف های سرو می ریزیم و همه را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا بگیرد، به سادگی کیک اسفنجی را رنده کرده و روی دسر ها می ریزیم و سروش می کنیم .

نكته سلامتي :
می توانید از شیر ساده کم چربی ، شکر رژیمی و شکلات سیاه استفاده کنید و مقدار پودر کاکائو را به 8 قاشق افزایش دهید و خامه را حذف کنید و در عین حال از این دسر خوشمزه لذت ببرید و دیگر نگران کالری و قند اضافه نباشید .

پيشنهاد سر آشپز :
این دسر را با شکلات سفید هم می توانید آماده کنید فقط باید پودر کاکائو را حذف و مقدار شکلات تخته سفید را افزایش دهید و حتی اکر دوست داشته باشید مقدار کمی نشاسته ذرت به آن اضافه کنید .

ارسال نظر