چیز کیک (امریکایی)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن چیز کیک (امریکایی),طرز تهیه چیز کیک (امریکایی),آموزش پختن چیز کیک (امریکایی),دستور چیز کیک (امریکایی),آموزش تصویری چیز کیک (امریکایی),مواد لازم چیز کیک (امریکایی),روش تهیه و پخت چیز کیک (امریکایی),آموزش تهیه چیز کیک (امریکایی),

 

چیز کیک (امریکایی)

مواد اولیه :

برای 4 نفر
پنیر ماسکارپونه400 گرم
پنیر خامه‌ای400 گرم
بیسکویت گندمی ساده250 گرم
کره150 گرم
خامه100 گرم
شکر100 گرم
پودر قند4 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی20 گرم
آرد ذرت20 گرم
تخم مرغ3 عدد
لیموترش1 عدد
روغنبه مقدار لازم
نمککمی
این شیرینی یکی از محبوب ترین چیز کیک های اصیل امریکایی است و همان طور که از اسمش معلوم است از شهر بزرگ نیویورک می آید.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
در حدود سال 776 بعد از میلاد مسیح، در جزیره Delos در یونان امروزی برای ورزشکاران در بازی های المپیک چیزکیک سرو می کردند.
درست کردن این چیز کیک نیاز به استراحت دادن مواد دارد، بنابراین کمی زمان بر خواهد بود. می‌توانید از شکلات 55 درصدی برای روی چیزکیک استفاده کنید.
اگر به پنیر ماسکارپونه دسترسی ندارید می‌توانید به‌جای آن از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.
البته که میتوانید از شکلات تخته ای رنده شده را جای گزین شکلات چیپسی کنید.
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت‌ها را در میکسر پودر می‌کنیم.
150 گرم کره را آب می‌کنیم. بهتر است این کار را بر روی شعله خیلی کم گاز انجام دهید و مواظب باشید تا دود نکند.
بیسکویت‌ پودرشده را با کره در ظرفی خوب مخلوط می‌کنیم تا کره کاملا به خورد بیسکویت‌ها برود.
قالب کمربندی (24 سانتی‌متری) را کمی چرب می‌کنیم.
بیسکویت‌ها را ابتدا با قاشق در کف قالب به‌طور یک نواخت پهن کنید و سپس کمی هم از کف دست کمک بگیرید تا بهتر کف قالب پهن شود. توجه داشته باشید که باید به قدری خرده بیسکوییت را فشار دهید که بافت منسجمی به خود بگیرد.
قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال می‌گزاریم.
پوست لیمو را ریز رنده کنید.
پنیرخامه‌ای و 200 گرم ماسکارپونه را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا به یک کرم یک دست برسیم.
60 گرم خامه، 2 قاشق غذاخوری پودر قند و پوست لیمو رنده شده را اضافه می‌کنیم.
تخم مرغ‌ها را با شکر و نمک خوب هم می‌زنیم تا کاملاً شکر حل شود و خوب پف کند. (حدود 10 دقیقه)
پنیر و آرد ذرت را با تخم مرغ‌های زده شده خوب مخلوط می‌کنیم. (تا جایی که مایه یک دست تقریباً زرد رنگی به دست بیاید.)
قالب را از یخچال بیرون آورده و مایع را بر روی آن می‌ریزیم.
آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 35 دقیقه قرار می‌دهیم.
بعد از پخت اول چیزکیک را از فر بیرون نمی‌آوریم،در فر خاموش به مدت تقریباً 20 تا 30 دقیقه رها می‌کنیم تا دمای آن پایین آید، سپس مجدداً فر را روشن کرده و آن را برای 25 دقیقه در دمای 150 درجه می‌پزیم. اگر دوست ندارید روی آن زیاد تیره شود روی قالب را با فویل بپوشانید.
بعد از پخت دوم مجدداً در فر را باز گذاشته تا دمای چیز کیک به آرامی پایین آید و چیزکیک را از فر خارج نکنید.
200 گرم پنیر ماسکارپونه را با 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش خوب هم می‌زنیم و آن را در جای گرم به مدت 30 دقیقه رها می‌کنیم تا ترش شود. آن را با 40 گرم خامه و 2 قاشق غذاخوری پودر قند خوب هم می‌زنیم.
شکلات 55 ٪ چیپسی را به آن اضافه می‌کنیم و به کمک لیسک آن را بر روی چیز کیک به صورت یک دست پهن می‌کنیم.
چیزکیک را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر گرم با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بگذارید. سپس اجازه دهید در فر که در آن نیمه باز است سرد شود تا روی آن ترک برندارد.
بهتر است 12 تا 24 ساعت بعد از پخت داخل یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.

ارسال نظر