پلو اسپانیایی اروز تاپادو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پلو اسپانیایی اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو,آموزش پختن پلو اسپانیایی اروز تاپادو,دستور پلو اسپانیایی اروز تاپادو,آموزش تصویری پلو اسپانیایی اروز تاپادو,مواد لازم پلو اسپانیایی اروز تاپادو,روش تهیه و پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو,آموزش تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو,

پلو اسپانیایی اروز تاپادو

 

مواد اولیه :

روغن مایع۱/۴ فنجان
پیاز بنفش خوردشده1عدد
سیر خوردشده2 سر
رب گوجه فرنگی1 ق غ
گوشت چرخ کرده450گرم
هویج ریز خوردشده۱/۲ فنجان
زیتون سیاه خوردشده۱/۳ فنجان
کشمش۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خوردشده۲ عدد
جعفری خوردشده۲ ق غ
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
نخودسبز و ذرت پختهبه میزان دلخواه
برنج3 پیمانه

 
برنج رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز, فلفل دلمه ای رنگی خوردشده می پزیم.

 

پیاز رو در روغن سرخ میکنیم .وقتی شفاف شد سیر رواضافه می کنیم و تفت می دیم.
گوشت چرخ کرده رو اضافه و سرخ می کنیم. . رب رو اضافه می کنیم. کمی آب میریزیم و هویج رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو اضافه کنیم.و حرارت رو خاموش می کنیم.

برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود می ریزیم.با قاشق سطحشو صاف می کنیم.
بعد یک لایه مخلوط گوشت روش میریزیم .
دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.
یک ظرف روی کاسه میذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف برمیگردونیم.

میتونیم همه غذارو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم.

ارسال نظر