پای مرغ و سبزیجات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پای مرغ و سبزیجات,طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات,آموزش پختن پای مرغ و سبزیجات,دستور پای مرغ و سبزیجات,آموزش تصویری پای مرغ و سبزیجات,مواد لازم پای مرغ و سبزیجات,روش تهیه و پخت پای مرغ و سبزیجات,آموزش تهیه پای مرغ و سبزیجات,

 

پای مرغ و سبزیجات

مواد اولیه :

آرد250 گرم
کره100 گرم
شیر یا ماستیک لیوان
پنیر پیتزا200 گرم
سینه مرغ (ریز شده)1 عدد
کرفس1 شاخه
پیاز2 عدد
نمک+فلفل+ ریحان خشکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا کره نرم شده را کاملاً‌با آرد مخلوط می‌کنیم. شیر یا ماست را به همراه نمک به آن اضافه کرده و مخلوط می‌:نیم تا خمیر به دست آید. خمیر را در قالب پهن کرده و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه در فر قرار می‌دهیم. پیاز و کرفس را ریز کرده و در ظرف مورد نظر با کمی کره تفت می‌دهیم. سپس سینه مرغ را خلالی برش داده و به پیاز اضافه می‌کنیم و در حدود 3 دقیقه تفت می‌دهیم. مواد آماده را داخل قالب روی خمیر پهن می‌کنیم و روی آن کمی ریحان خشک و پنیر پیتزا را می‌ریزیم و در حدود 10 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار می‌دهیم تا سطح آن طلایی شود. سپس آن را به صورت برش‌های مثلثی با کچاپ سرور می‌کنیم.

ارسال نظر