مرغ کروت

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مرغ کروت,طرز تهیه مرغ کروت,آموزش پختن مرغ کروت,دستور مرغ کروت,آموزش تصویری مرغ کروت,مواد لازم مرغ کروت,روش تهیه و پخت مرغ کروت,آموزش تهیه مرغ کروت,

مرغ کروت

مواد اولیه :

ارد1 فنجان
شیر1 فنجان
سوپ مرغ1 فنجان
تخم مرغ2 عدد
پارمسان (رنده شده)1.2 فنجان
کره یا مارگارین1.8 پوند
پیاز1 عدد متوسط
سینه مرغ2 پوند
فلفل سیاه و سفید ، نمکبه دلخواه

 دسته 2 :

تخم مرغ (کاور)2 عدد
آرد نان خشک (کاور)1 کاسه
ارد (کاور)1 فنجان

 

 

سینه مرغ را با نمک و پیاز آب پز و بعدچرخ کنید.مارگارین و آرد راهم بزنیدو
سوپ مرغ و شیر را به آرد اضافه کنید، یک سس تیره درست می شود.
سپس اضافه کردن مرغ، پنیر رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه و سفید
و به خوبی مخلوط کنید.( ادویه های اختیاری بیشتری بزنید )
استراحت در یخچال به مدت 30 دقیقه، بعد از یخچال درآورید و آن را به شکل لوله درست کنید.
به ترتیب اول در آرد، تخم مرغ و آرد نان خشک گذاشته و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
با سس سیر و سالاد گوجه و جعفری سرو کنید!

ارسال نظر