فاتیجای مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن فاتیجای مرغ,طرز تهیه فاتیجای مرغ,آموزش فاتیجای مرغ,دستور فاتیجای مرغ,آموزش تصویری فاتیجای مرغ,مواد لازم فاتیجای مرغ,روش تهیه و پخت فاتیجای مرغ,آموزش تهیه فاتیجای مرغ,

فاتیجای مرغ

مواد اولیه :

فلفل سیاهبه مقدار لازم
سس سویا3 ق غ
کره1 ق غ
روغن زیتون1/2 فنجان
کاکوتی تازه (یا آویشن)مقداری
فلفل سبز2 عدد
مرغ (ران)500 گرم
پیاز3 عدد

 کنار غذا :

سبزیجات رنگارنگبه مقدار لازم

 سرو :

نان لواشبه مقدار لازم

 

طرز تهیه:
مرغ را ریز ریز خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته و مرغها را در آن می ریزیم تا وقتی مرغ آبش را بکشد می پزیم.فلفل سبز و پیازهارا خرد می کنیم. در یک تابه دیگر روغن ریتون ریخته پیازها و فلفل هار ا ریخته تفت می دهیم. سبزیجات را در تابه مرغ می ریزیم و کاکوتی تازه را هم خرد کرده اضافه می کنیم و فلفل سیاه را هم می ریزیم سویا سس را هم ریخته و هم زده و حرارت ر ا خاموش می کنیم روی میز لوشها را پهن کرده و مواد داخلی را ریخته و با سبزیجات رنگارنگ سرو می کنیم

ارسال نظر