طرز تهیه پای سيب زميني و مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پای سيب زميني و مرغ,طرز تهیه پای سيب زميني و مرغ,آموزش پختن پای سيب زميني و مرغ,دستور پای سيب زميني و مرغ,آموزش تصویری پای سيب زميني و مرغ,مواد لازم پای سيب زميني و مرغ,روش تهیه و پخت پای سيب زميني و مرغ,آموزش تهیه پای سيب زميني و مرغ,

 

طرز تهیه پای سيب زميني و مرغ

مواد لازم :
(برای ۴ نفر)
گوشت ریز شده مرغ: 500 گرم
پیاز بزرگ: 1 عدد، خرد شده
هویج متوسط: 2 عدد، خرد شده
آرد: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 1 و 4/1 پیمانه
آویشن تازه: کمی
پوره سیب زمینی: 3 و 2/1 پیمانه
پنیر پیتزا: 4/3 پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
در یک ماهیتابه مناسب کمی روغن ریخته، سپس پیاز خرد شده را همراه با گوشت مرغ اضافه کرده و با زردچوبه و فلفل مقداری تفت داده تا رنگ گوشتها تغییر کند، حال هویج های خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مواد را با یکدیگر تفت دهید.
آرد را به مخلوط گوشت افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
رب را با مرغ مخلوط و به مایه گوشتی اضافه کرده، اجازه دهید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه آرام بجوشد. سپس مایه آماده شده را در ظرف مخصوص فر ریخته و بگذارید کمی سرد شود
پوره سیب زمینی را روی مواد گوشتی ریخته و سپس پنیر پیتزا را روی سیب ها پاشیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت، شعله بالا را روشن کرده تا پنیر طلایی شود، سپس سرو کنید.

نکات:
می توانید پنیر پیتزا را با پیاز و یا سبزی دلخواه مخلوط کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید.
می توانید سبزیجات دیگری را در پای بکار ببرید.
بجای گوشت ریز شده مرغ، می توانید از گوشت چرخ شده آن استفاده کنید

 

ارسال نظر