طرز تهیه نان سوپی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن نان سوپی, طرز تهیه نان سوپی ,آموزش پختن نان سوپی, دستور نان سوپی,آموزش تصویری نان سوپی ,مواد لازم نان سوپی , روش تهیه و پخت نان سوپی,آموزش تهیه نان سوپی ,

 

طرز تهیه نان سوپی

 

 

مواد لازم

▪ شوید خشك ۱ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون ۲ قاشق مربا خوری
▪ كنجد ، سیاه دانه یا هر دو برای تزئین به مقدار لازم
▪ آرد سفید نان ۲۵۰ گرم
▪ نمك نصف قاشق مرباخوری
▪ خمیر مایه یك قاشق و نیم مرباخوری
▪ شیر ۱۷۰ میلی لیتر
▪ عسل یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا شیر ولرم ، عسل و خمیر مایه را داخل یك ظرف ریخته هم زده تا خمیر مایه برسد . سپس تمام موارد را مخلوط كرده خمیر را قدری ورز می دهیم سپس رویش را بسته و كناری می گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود بعد از خمیر تكه های ۳۰ گرمی برداشته و آنها را به شكل استوانه فرم داده و رویش را تخم مرغ و یا آب زده و دانه ها را پاشیده و حدود یك ربع ساعت می گذاریم بماند تا قدری نانها برسد بعد داخل فر ۳۰۰ درجه فانهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزند . نانها یكدست و به یك ضخامت باز شوند تا یكنواخت بپزند. این نان بایستی خشك باشد و با سوپ سرو می شود.

ارسال نظر