طرز تهیه مسقطی پرتقال خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مسقطی پرتقال,طرز تهیه مسقطی پرتقال,آموزش مسقطی پرتقال,دستور مسقطی پرتقال,آموزش تصویری مسقطی پرتقال,مواد لازم مسقطی پرتقال,روش تهیه مسقطی پرتقال,آموزش تهیه مسقطی پرتقال,

طرز تهیه مسقطی پرتقال خوشمزه

 

مواد اولیه :

پودرنشاسته5 قاشق سوپخوری
آب پرتقال4 پیمانه
شکر1/4 پیمانه
رنده پوست پرتقال1/4 قاشق چایخوری

 

اول نشاسته رو با آب پرتقال که بهتره طبیعی باشه مخلوط میکنیم کامل مخلوط کنید که گلوله نشه .
درمرحله بعد شکر ورنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .روی حرارت ملایم قرار میدیم وهم میزنیم تا غلیظ بشه و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
اگه دوست داشتید برش بزنید باید روی حرارت بیشتر بمونه تا زمانیکه وقتی هم میزنید کاملا از ته ظرف جدا بشه. حالا در یک ظرف مستطیل شکل بریزید و دریخچال قرار بدید تا ببنده و کاملا سفت بشه بعد داخل یه ظرف دیگه برگردونید و برش بزنیدومیتونید با خلال بادوم و پسته تزیین کنید.
وهمچنین میتونید برحسب ذائقه تون شکرش رو بیشترکنید.

ارسال نظر