طرز تهیه مربای توت سفید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن مربای توت سفید,طرز تهیه مربای توت سفید,آموزش مربای توت سفید,دستور مربای توت سفید,آموزش تصویری مربای توت سفید,مواد لازم مربای توت سفید,روش تهیه و پخت مربای توت سفید,آموزش تهیه مربای توت سفید,

طرز تهیه مربای توت سفید

مواد لازم :

توت سفید تقریبا نارس500 گرم

پودر وانیل شکری نصف ق چ  یا پودر هل ساییده

خلال پسته 3 ق غ

شکر 2 و نیم پیمانه

آب یک پیمانه

آب لیموترش 3 ق غ

 

طرز تهیه : مربای توت را باید از توت های تقریبا نارس تهیه کرد که توتها داخل مربا له نشود . قبل از رسیدن کامل توت باید آنرا بخرید و مربا تهیه کنید و توتی را بخرید که تقریبا 3/4 آن نارس ولی درشت  میباشد . رسیده ها را جدا کرده و نوش جان کنید . سپس توت ها را تمیز کرده و خوب بشویید و ابکش کنید و سپس لابلای آنها مانند توت فرنگی یک پیمانه شکر بپاشید . و در یخچال قرار دهید و یکشب اجازه دهید بماند و در این میان آنها را تکان داده و زیر و رو کنید تا شکر به همه توت ها برسد و داخل بافت توت ها شود .

روز بعد ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده و سپس شهد را روی حرارت تهیه کنید .

شهد باید کاملا قوام آمده و آماده باشد . اکنون توت ها را داخل شهد آماده بریزید و مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید .

در همین حال وانیل شکری را اضافه کنید و به ارامی آنها را هم بزنید .

قبل از خاموش کردن , خلال پسته و آب لیموترش را بریزید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و بلافاصله قابلمه را داخل آبسرد قرار دهید تا با شوک برودتی  زودتر سرد شود و سپس در هوای آزاد قرار دهید تا مربا خنک شود و سپس در ظرف بریزید و درب آن را باز بگذارید تا کاملا خنک شود .

میتوانید هنگام سرو مربا با مربای زرشک یا هویج یا هر مربای رنگی دیگر تزیین کنید .

نکته : با سرد کردن مربا توت ها را سریعا سرد میکنید چون اگر بیش از این حرارت و گرما داده شود رنگ توت ها تیره میشود .

ارسال نظر