طرز تهیه زاکوتو خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن زاکوتو,طرز تهیه زاکوتو,آموزش پختن زاکوتو,دستور زاکوتو,آموزش تصویری زاکوتو,مواد لازم زاکوتو,روش تهیه و پخت زاکوتو,آموزش تهیه زاکوتو,

 

طرز تهیه زاکوتو خوشمزه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
پودر کیک آماده (ترجیحا پرتقالی)1 عدد
خامه (پر چرب)100 گرم
پنیر ماسکارپونه200 گرم
پرتقال (پوست کنده و فیله شده)1 عدد
سیب (با پوست خورد شده)1 عدد
شکلات های ریز1 لیوان
پودر ژلاتین4 قاشق چای خوری
آب1/2 لیوان
شکر100 گرم

 

1-کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.
2- زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید
3- پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد
4- میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد
5- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود
6-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید
7- هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید
8- مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید
9- روی ظرف را سلیفون بکشید و 5 ساعت در یخچال بگذارید
10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید

ارسال نظر