طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن رولت اسفناج باکالباس,طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس,آموزش رولت اسفناج باکالباس,دستور رولت اسفناج باکالباس,آموزش تصویری رولت اسفناج باکالباس,مواد لازم رولت اسفناج باکالباس,روش تهیه رولت اسفناج باکالباس,آموزش تهیه رولت اسفناج باکالباس,

طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس (3)

مواد اولیه :

برای 4 نفر
ماست سفت  (یا کیسه ای)50گرم
پنیر سفید ( یا خامه ای)200 گرم
آرد ذرت2 ق غ
سفیده تخم مرغ4عدد
شوید  (خوردشده)2 ساقه
جوز هندی1/4 یک عدد
سیر ( ریز خوردشده)2 سر
اسفناج300گرم
کالباس  (کالباس دودی یا هرنوع کالباس)200گرم
نمکبه میزان لازم

 

فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم.
اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته 5 دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره.
سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم.
آرد ذرت رو اضافه می کنیم.
مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم.

طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس (5)


از فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره.
و می گذاریم کاملاً سرد بشه.
در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم.
تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و

طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس (4)


رولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و 20 دقیقه فریز می کنیم.

طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس (2) طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس (3)


موقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت 2و نیم سانت برش می زنیم.

ارسال نظر