طرز تهیه دمنوش عناب خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دمنوش عناب, طرز تهیه دمنوش عناب ,آموزش دمنوش عناب, دستور دمنوش عناب,آموزش تصویری دمنوش عناب ,مواد لازم دمنوش عناب , روش تهیه دمنوش عناب,آموزش تهیه دمنوش عناب ,

 

طرز تهیه دمنوش عناب خوشمزه

عناب میوه ای شیرین و خوش طعم است.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند.
عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد.
عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به دمنوش عناب اضافه کنید.
خواص دمنوش عناب
برای رفع استرس و اضطراب مفید است.
به علت دارا بودن انتی‌اکسیدان‌ها، روند پیری پوست را کاهش می‌دهد.
به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم‌کننده سینه و ملین است.
کاهش‌دهنده فشارخون است.
عناب کمک به هضم غذا می کند و تصفیه‌کننده خون است.
گرفتگی صدا را برطرف می‌کند و موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌شود.
با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و انتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.

موارد منع مصرف چای عناب
افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.
مصرف زیاد چای عناب برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود.

ارسال نظر