طرز تهیه خورشت مرغ (ساري)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن خورشت مرغ (ساري),طرز تهیه خورشت مرغ (ساري),آموزش پختن خورشت مرغ (ساري),دستور خورشت مرغ (ساري),آموزش تصویری خورشت مرغ (ساري),مواد لازم خورشت مرغ (ساري),روش تهیه و پخت خورشت مرغ (ساري),آموزش تهیه خورشت مرغ (ساري),

 

طرز تهیه خورشت مرغ (ساري)

مرغ                 1 كيلو گرم(4 تا 5 تكه)
پياز                  1 عدد
سير                  3 حبه
آلو برغان           15 عدد
رب انار ملس       3 قاشق سوپخوري
عسل                 2 قاشق سوپخوري
اناردون              3 قاشق سوپخوري
پودر زيره سياه     1  قاشق چايخوري
پودر هل             1 قاشق چايخوري
پودر دارچين        يك چهارم قاشق چايخوري
نمك و فلفل          به ميزان لازم
زعفران دم كرده    به ميزان لازم
روغن مايع          به ميزان لازم

 

 

روش پخت
آلو برغان را از چندين ساعت قبل با مقداري آب داغ خيس كرده، سپس هسته آن را در آورده و استفاده كنيد.تكه هاي مرغ را با كمي روغن مايع تفت دهيد. بعد پيازهاي خلالي خرد شده را افزوده و تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. سپس سير خلالي خرد شده را اضافه كرده و كمي تفت دهيد. بعد رب انار، عسل، انار دون، پوره آلوبرغان، پودر زيره سياه، پودر هل، پودر دارچين، فلفل، نمك، زعفران و 2 پيمانه آب را به آن افزوده و بگذاريد با دربسته (تقريبا به مدت 120 دقيقه) تا خورش جا بيفتد و سس آن به غلظت برسد، بپزيد. ( اين خورش آبكي نيست و سس آن به غلظت رسيده و به خورد مرغ مي رود.)

ارسال نظر