شیرینی براونی نوتلا ساده و خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شیرینی براونی نوتلا,طرز تهیه شیرینی براونی نوتلا,آموزش پختن شیرینی براونی نوتلا,دستور شیرینی براونی نوتلا,آموزش تصویری شیرینی براونی نوتلا,مواد لازم شیرینی براونی نوتلا,روش تهیه و پخت شیرینی براونی نوتلا,آموزش تهیه شیرینی براونی نوتلا,

شیرینی براونی نوتلا ساده و خوشمزه

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
نوتلا1فنجان
تخم مرغ درشت4عدد
فندق , گردو , بادام یا پسته خرد شده (اختیاری)به میزان دلخواه

 

 

فر رو با دمای ۳۵۰ فارنهایت روشن می کنیم. کف ظرف مناسب فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم طوری که از دو طرف ظرف لبه های کاغذ بیرون بزنه و روشو با روغن چرب می کنیم. توی دستور از روغن نارگیل استفاده شده.

تخم مرغهارو با میکسر می زنیم.

تخم مرغ ها رو اینقدر میزنیم تا لیمویی رنگ بشه و روش یه لایه کف تشکیل بشه. هرچی بیشتر بزنیم براونی کمتر طعم تخم مرغ میگیره.

نوتلا رو در یک کاسه داخل مایکروفر یا روی بخار آب نرم میکنیم( ۱ دقیقه در مایکروفر و هر ۱۵ ثانیه خاموش می کنیم و شکلات رو هم می زنیم)

وقتی شکلات خوب نرم شد با لیسک به تخم مرغ همزده اضافه می کنیم.

مخلوط تخم مرغ و نوتلا رو با هزن خوب میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه.

مخلوط رو بالیسک وب هم میزنیم و از دیواره کاسه جمع می کنیم.

مخلوط رو در ظرفی که برای فر آماده کرده بودیم میریزیم.

ظرف رو در فر میگذاریم و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می پزیم.

برونی وقتی پخته شده و آماده ست که از لبه های ظرف شروع به جمع شدن کنه و خلال دندون یا چنگالی که داخلش فرو کنیم تمیز بیرون بیاد.

صبر می کنیم تا کاملاً خنک بشه بعد برش می زنیم و از ظرف در میاریم.

ارسال نظر