شارلوت فرانسوی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن شارلوت فرانسوی,طرز تهیه شارلوت فرانسوی,آموزش شارلوت فرانسوی,دستور شارلوت فرانسوی,آموزش تصویری شارلوت فرانسوی,مواد لازم شارلوت فرانسوی,روش تهیه شارلوت فرانسوی,آموزش تهیه شارلوت فرانسوی,

شارلوت فرانسوی

مواد اولیه :

برای 3 نفر
خامه فرم گرفته300 گرم
بستنی وانیلی200 گرم
سفیده تخم مرغ2 عدد
مغز گردو خرد شدهبه مقدار لازم
موز1 عدد
شکلات سیاه خرد شدهبه مقدار لازم
کمپوت هلوبه مقدار لازم
مارمالادبه میزان لازم
نان رولتبه تعداد دلخواه

خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.سفیده تخم مرغ را نیز با میکسر بزنید تا کاملا پف کند. بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه کنید.
آنگاه مغز گردو، موز، شکلات و کمپوت را بیفزائید.مارمالاد را روی نان رولت بمالید؛و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.سپس آن را نازک ببرید و داخل کاسه مناسبی بچینید.
حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه درید. اکنون شارلوت را از قالب خارج کنید و اطراف آن را با شکلات و خامه تزئین کنید.

ارسال نظر