سوپ غلات (ذرت – گندم – برنج و جو ) ویژه ماه رمضان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

سوپ غلات (ذرت – گندم – برنج و جو ) ویژه ماه رمضان طرز تهیه سوپ غلات, طرز تهیه, سوپ غلات, مواد لازم, تهیه سوپ غلات, طرز تهیه انواع سوپ, پخت سوپ غلات, پخت انواع سوپ, پختن سوپ, پختن سوپ غلات, غذاهای رمضان, غذاهای ماه مبارک رمضان, آشپزی, پخت انواع غذا, پخت سوپ, پخت آش

 

سوپ غلات ویژه ماه رمضان

مواد لازم :

 

ذرت كنسروي دو قاشق غذاخوري
گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوري
برنج يك قاشق غذاخوري
جو پرك دو قاشق غذاخوري
هويج نيم ‌پز شده سه عدد
جعفري خرد شده دو قاشق غذاخوري
كره يا روغن يك قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

غلات را از قبل خيس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه مي‌كنيم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هويج خرد شده به سوپ اضافه مي‌كنيم، سپس مقداري نمك ‌زده و كمي جعفري به آن مي‌افزاييم. پس از چند جوش سوپ آماده است.

ارسال نظر