ساندویچ‌‌ های مخصوص چای

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,طرز تهیه ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,آموزش ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,دستور ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,آموزش تصویری ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,مواد لازم ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,روش تهیه و پخت ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,آموزش تهیه ساندویچ‌‌ های مخصوص چای,

 

 

 

نوع اول: تست پنیر و خیار

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (1)


مواد لازم:
نان تست سفید یا قهوه‌ای
خیار
پنیر خامه‌ای
نمک دریا یا نمک طعام
فلفل سیاه تازه
برگ نعنای تازه
طرز تهیه:
به وسیله پوست کن خیارها را از طول برش بزنید و بعد آنها را بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا رطوبت اضافی‌شان گرفته شود.
سپس سطح نان‌ها را با پنیر خامه‌ای بپوشانید و بعد خیارها را بر روی آن بچینید.
سپس دور نان‌ها را بریده و بعد آنها را به هر شکلی که دوست دارید از دایره و سه گوش تا گل و ستاره درآورید.
سپس روی آنها نمک و فلفل سیاه پاشیده و برگ نعنا تزئین کنید.

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (2)


نوع دوم: رولت پنیر و خیار

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (3)


مواد لازم:
نان لواش
خیار
نمک دریا یا طعام
پنیر خامه‌ای
طرز تهیه:
نان لواش را پهن کرده و رویش را با لایه ضخیمی از پنیر خامه‌ای می‌پوشانیم.
خیارها را خیلی نازک حلقه حلقه می‌کنیم و بر روی نان می‌چینیم.
سپس نان را به آرامی لوله کرده و در آخر با یک چاقوی اره‌ای تیز به رولت‌های کوچک تقسیم می‌کنیم.
رولت‌ها را با یک خلال دندان محکم می‌کنیم.

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (4)


نوع سوم: ساندویچ خیار و آووکادو

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (5)


مواد لازم:
نان گندم کامل
پنیر خامه‌ای
نصف آووکادو
خیار
نمک
فلفل سیاه تازه
طرز تهیه:
نان را تست کرده و با پنیر خامه‌ای بپوشانید.
آووکادو را با پشت قاشق له کرده وبر روی پنیر بگذارید.
سپس خیارها را حلقه حلقه کرده و در لایه بالایی قرار دهید.
به میزان دلخواه نمک و فلفل پاشیده و یک لایه دیگر نان بر روی آن قرار دهید.

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (6)


نوع چهارم: ساندویچ خیار و کره‌ی پیازچه

ساندویچ‌‌ های مخصوص چای (7)


مواد لازم:
خیار
نان تست
کره
پیازچه
طرز تهیه:
خیارها را حلقه حلقه کرده و نان‌ها را با یک چاقوی تیز درست به اندازه خیارها گرد می‌بُریم.
پیازچه‌های خیلی ریز شده را با کره‌ای که قبلا به دمای اتاق رسیده مخلوط کرده و بر روی نان می‌مالیم.
روی هر نان یک حلقه خیار گذاشته و رویش را با کمی کره و پیازچه تزئین می‌کنیم.

ارسال نظر