رول بیکن و فیله مرغ شیرین

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن رول بیکن و فیله مرغ شیرین,طرز تهیه رول بیکن و فیله مرغ شیرین,آموزش رول بیکن و فیله مرغ شیرین,دستور رول بیکن و فیله مرغ شیرین,آموزش تصویری رول بیکن و فیله مرغ شیرین,مواد لازم رول بیکن و فیله مرغ شیرین,روش تهیه و پخت رول بیکن و فیله مرغ شیرین,آموزش تهیه رول بیکن و فیله مرغ شیرین,

رول بیکن و فیله مرغ شیرین

 

مواد اولیه :

سینه مرغ (بدون استخوان و بدون پوست)2عدد
بیکن یا ژامبون 90 درصد (که هر کدام به 2 یا 3 قسمت برش خورده‌اند.)8 تا 12 عدد
شکر قهوه ای3/4 فنجان
نمک و فلفلمقداری
جعفری (تزییین)مقداری

 

طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
سینی فر را با فویل آلومینیمی بپوشانید. این کار شما را از تمیز کردن میله‌های چرب شده فرتان نجات می‌دهد!
فیله‌ها را به مکعب‌های 3 سانتی‌متری تقسیم کرده و سپس با نمک و فلفل طعم‌دارشان کنید.
بسته به ضخامت بیکن‌تان آن را به برش‌های دو یا سه قسمتی تقسیم کنید.
هر فیله را با یک برش بیکن بپیچید. نیازی به خلال دندان نیست! بیکن به راحتی به فیله‌ها می‌چسبد.
رول‌ها را در شکر قهوه‌ای بغلتانید و مطمئن شوید همه‌جای رول‌تان شکرین شده است.
رول‌ها را در سینی فر بچینید و باز نمک و فلفل بارانش کنید!
اجازه بدهید رول‌ها 45 دقیقه در فر بمانند تا بیکن حسابی خوب و ترد شود.
رول‌های هوس‌انگیزتان را با جعفری تزئین کنید.

ارسال نظر