دیماج برای ماه مبارک رمضان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دیماج برای ماه مبارک رمضان,طرز تهیه دیماج برای ماه مبارک رمضان,آموزش پختن دیماج برای ماه مبارک رمضان,دستور دیماج برای ماه مبارک رمضان,آموزش تصویری دیماج برای ماه مبارک رمضان,مواد لازم دیماج برای ماه مبارک رمضان,روش تهیه و پخت دیماج برای ماه مبارک رمضان,آموزش تهیه دیماج برای ماه مبارک رمضان,

 

دیماج برای ماه مبارک رمضان

مواد اولیه :

برای 4 نفر
پنیر رنده شدهبه میزان دلخواه
خیار متوسط نگینی شده3 عدد
گوجه فرنگی نگینی شده2 عدد
نان لواش خشک5 عدد
سیب زمینی آب پز رنده شده3 عدد
مغز گردو خورد شده5عدد
پیاز نگینی شده و سرخ شده1عدد بزرگ
سبزی خوردن خوردشدهبه میزان دلخواه
نعناع داغ (به همراه زرد چوبه وفلفل سیاه)3 قاشق غذا خوری


برای درست کردن دیماج ابتدا نان های خشک را با دسته هاونگ می کوبیم تا کاملا خورد شود سپس موارد بالا را به ترتیب اضافه کرده و هم می زنیم تا با نان مخلوط شود .
بعد از مخلوط کردن همه مواد 5 دقیقه آن را ورز داده تا رطوبت سبزیجات درآمده ونان نرم شود.ودر آخر می توانیم آن را با دست بصورت دایره های گوچک در آورده در ظرف بچینیم ویا همانطور داخل ظرف بریزیم.

ارسال نظر