دسر شمعی خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دسر شمعی,طرز تهیه دسر شمعی,آموزش دسر شمعی,دستور دسر شمعی,آموزش تصویری دسر شمعی,مواد لازم دسر شمعی,روش تهیه و پخت دسر شمعی,آموزش تهیه دسر شمعی,

 

دسر شمعی خوشمزه

 

مواد لازم:
شیرخشک ۲ پیمانه ( منظور شیرخشک قنادی هست )
پودرقند ۳/۴ پیمانه
شیرعسلی ۱ قوطی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
خامه ۱۵۰ گرم
کره ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر کیبی ۶ قطعه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو یا شکلات رنده شده برای تزیین مقداری
چای خشک مقداری
طرز تهیه:
شیر خشک رو در تابه ای روی حرارت قرار بدید و مرتب هم بزنید تا رنگش طلایی بشه.
اگه شیرخشک گلوله شد و به هم چسبید میتونید در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و هم بزنید تا باز به حالت پودر برگرده.
در ظرفی تخم مرغها، وانیل، شکر، کره ذوب شده و خامه رو بریزید.و با همزن خوب هم بزنید.
سپس شیرخشک تفت داده شده و بکینگ پودر رو به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
مایه غلیظی به دست میاد.
قالب مستطیلی شکلی رو چرب کنید.
مایه دسر رو در قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا مثل کیک بپزه.
توی این فاصله لایه دوم رو آماده کنید.پنیر کیبی و شیرعسلی رو در مخلوط کن مخلوط کنید تا مایه روانی تشکیل بشه.
وقتی دسر رو از فر در آوردید مخلوط شیرعسلی و پنیر کیبی رو به آرومی روی لایه اول بریزید.
و دوباره ظرف رو در فر قرار بدید تا لایه دوم خودش رو بگیره و سفت بشه.
سپس از فر در بیارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه.
بعد از خنک شدن دسر رو برشهای منظم مربعی بزنید.
برش ها رو در سینی قرار بدید. برای درست کردن گردی شمع ها، میتونید از در بطری نوشیدنیها استفاده کنید، یا اینکه از خود قالب شمع های وارمر استفاده کنید.
در هر صورت قالب های گرد رو وسط برشها قرار بدید.
پودر کاکائو رو روی برشها الک کنید تا کامل پوشیده بشن.
سپس به آرومی قالبهای گرد رو از روی برشها بردارید. میبینید که طرح گردی شمع ایجاد شده.
برای فیتلیه شمع هم میتونید از تیکه های چای خشک استفاده کنید.

ارسال نظر