جایگزین ها در آشپزی و شیرینی پزی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

جایگزین ها در آشپزی ,جایگزین ها در شیرینی پزی,جایگزینها در آشپزی و شیرینی پزی , آشپزی و شیرینی پزی,

جایگزین ها در آشپزی و شیرینی پزی

گاهی در آشپزی و شیرینی پزی و دستورهایی که ارائه میشود، به موادی برخورد میکنیم که به آنها دسترسی نداریم……
لیست جایگزینها :
پنیر محلی را میتوان با پنیر ریکوتا جایگزین کرد.
کراکر نرم شده یا کفمال را میتوان با نان خشک نرم شده یا کفمال جایگزین کرد.
۱ پیمانه خامه را میتوان با ۸/۷ پیمانه شیر + ۱ ق.غ کره جایگزین کرد.
۱ پیمانه دوغ را با ۱ پیمانه ماست یا ۱ ق.غ آبلیمو یا سرکه + ۱ پیمانه شیر میتوان جایگزین کرد.
۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ گرم ) نشاسته ذرت یا آرد زرت برای سفت کردن corn starch or corn flour را میتوان با ۲ قاشق غذا خوری ( ۲۵ گرم ) آرد یا ۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ گرم ) نشاسته سیب زمینی‌ یا نشاسته برنج جایگزین کرد.
۱ پیمانه شیره ذرت را میتوان با ۱ و ۴/۱ پیمانه شکر + ۳/۱ پیمانه آب یا ۱ پیمانه عسل جایگزین کرد.
۱ پیمانه شیر غلیظ شده را میتوان با ۱ پیمانه خامه جایگزین کرد.
۱ ق.م پودر زنجبیل را میتوان با ۲ ق.م زنجبیل تازه نرم شده جایگزین کرد.
۱ ق.م زنجبیل تازه را میتوان با ۲/۱ ق.م پودر زنجبیل جایگزین کرد.
۲/۱ پیمانه پیازچه خرد شده را میتوان با ۲/۱ پیمانه پیاز خرد شده یا تره فرنگی یا موسیر جایگزین کرد.
۱ پیمانه سس مایونز را میتوان با ۱ پیمانه خامه ترش یا ۱ پیمانه ماست جایگزین کرد.
۱ پیمانه ملاس یا شیره انگور را میتوان با ۴/۳ پیمانه شکر قهوه ای + ۱ ق.م کرم تارتار یا عسل جایگزین کرد.
۱ پیمانه شیر ترش را میتوان با ۱ ق.غ سرکه یا آبلیمو + ۱ پیمانه شیر جایگزین کرد.
۱ پیمانه روغن جامد را میتوان با ۱ پیمانه کره ( ۲۲۵ گرم) جاینگزین کرد.
۱ ق.م بیکینگ پودر را میتوان با ۲/۱ ق.م کرم تار تار + ۴/۱ ق.م جوش شیرین جایگزین کرد.
۱ ق.غ سرکه بالزامیک ( بالسامیک ) را میتوان با ۱ ق.غ سرکه سیب یا سرکه قرمز + ۲/۱ ق.م شکر جایگزین کرد.
۱ پیمانه کره ( ۲۲۵ گرم ) میتوان با ۱ پیمانه روغن جامد + ۴/۱ ق.م نمک جایگزین کرد.
۲ پیمانه سس گوجه فرنگی را میتوان با ۴/۳ پیمانه رب گوجه فرنگی + ۱ پیمانه آب جایگزین کرد.
۱ پیمانه آب مرغ را میتوان با ۱ پیمانه آب + ۱ عدد قرص سوپ ( مرغ ) جایگزن کرد.
۱ پیمانه آب گوشت را میتوان با ۱ پیمانه آب + ۱ عدد قرص سوپ ( گوشت ) جایگزین کرد.
۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار cream of tartar را میتوان با ۱/۲ قاشق چای خوری سرکه سفید یا آبلیمو جایگزین کرد.
۱ پیمانه ( ۲۲۵ گرم ) خامه ترش sour cream را میتوان با ۴/۳ پیمانه ماست + ۳/۱ پیمانه کره آب شده یا ۱ پیمانه خامه + ۲ ق.م آبلیمو یا ۱ فنجان ماست جایگزین کرد.
۱ پیمانه کرم فرش ( creme fraiche ) را میتوان با ۲/۱ پیمانه خامه ترش + ۲/۱ پیمانه خامه غلیظ جایگزین کرد.
۱ پیمانه (۱۵۰ گرم ) آرد سبوس دار whole wheat flour را میتوان با ۱۲۰ گرم آرد معمولی ‌ + ۲ قاشق غذا خوری ( ۶ گرم ) سبوس گندم (wheat germ) جایگزین کرد.
۱ بسته یا یک قاشق غذا خوری یا ۷ گرم پودر ژلاتین را میتوان با ۴ ورق ژلاتین یا ۲ قاشق چایخوری آگار آگار جایگزین کرد.
۲/۱ پیمانه ( ۱۲۰ ml ) گلوکز مایع glucose syrup را میتوان با ۲/۱ پیمانه (۱۲۰ گرم شیره ذرت روشن) جایگزین کرد.
۱ پیمانه ( ۲۴۰ ml) عسل honey را میتوان با ۴/۳ پیمانه شیره افرا ( maple ) یا شیره ذرت + ۲/۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید جایگزین کرد.
۱ پیمانه ( ۲۲۵ گرم ) پنیر ماسکارپونه mascarpone cheese را میتوان با ۴/۳ پیمانه پنیر خامه‌ای + ۴/۱ پیمانه خامه ( با هم با همزن زده شوند ) جایگزین کرد.
۱ پیمانه butter milk را میتوان با ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو یا سرکه + یک پیمانه شیر که به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار داده اید ،جایگزین کرد.
۱ پیمانه شکر قهوه‌ای brown suger را میتوان با ۱ فنجان شکر سفید + ۲ ق.غ عسل یا شیره انگور جایگزین کرد.
۱ قاشق چای خوری ( ۵ ml ) بیکینگ پودر baking powder را میتوان با ۴/۱ قاشق چای خوری ( ۱ ml ) جوش شیرین‌ + ۲/۱ قاشق چایخوری (۲ ml ) کرم تارتار جایگزین کرد.
۳۰ گرم شکلات تلخ unsweetened chocolate را میتوان با ۳ قاشق غذا خوری (۵۰ ml ) پودر کاکائو + ۲/۱ قاشق چایخوری ( ۱۲ ml ) کره جایگزین کرد.

ارسال نظر