بیسکویت کدو تنبل

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بیسکویت کدو تنبل,طرز تهیه بیسکویت کدو تنبل,آموزش بیسکویت کدو تنبل,دستور بیسکویت کدو تنبل,آموزش تصویری بیسکویت کدو تنبل,مواد لازم بیسکویت کدو تنبل,روش تهیه و پخت بیسکویت کدو تنبل,آموزش تهیه بیسکویت کدو تنبل,

بیسکویت کدو تنبل

 

مواد اولیه :

کدو تنبل۵۰۰ گرم
پنیر پارمیجانو۱۰۰ گرم
آرد۴۰۰ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
آویشن۵ شاخه
ماست۱۲۵ گرم

 

کدو تنبل را به قطعات کوچک برش دهید.
کدو تنبل را بجوشانید تا زمانی که نرم و قابل انعطاف شود.
تمام آب کد را بگیرید و در مخلوط کن آن را به صورت پوره درآورید.
پنیر پارمیجانو را با پنجره های ریز رنده ریز کنید.
۴۰۰ گرم آرد، ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر، پنیر پارمیجانو و حدود یکی دو قاشق برگ آویشن را با هم مخلوط کنید.
۳۵۰ گرم پوره کدو تنبل را به مخلوط اضافه کنید.
همه چیز را بخوبی در ظرف بریزید و مخلوط کنید و ماست را هم اضافه کنید و به صورت طبیعی و ملایم هم بزنید.
آرد را اضافه نمایید و خمیر را رول کنید.
خمیر را با ضخامت ۲ یا ۳ سانتی متر رول کنید. آن را با چاقو به قطعات کوچکتر و مساوی تقسیم کنید. من برای هر بیسکویت دایره ای به قطر ۵ سانتی متر برش دادم. بیسکویت ها را روی کاغذ پوستی قرار دهید و با قلمو زرده تخم مرغ را به آرامی روی آن بکشید و دانه های کدو تنبل را نیز روی آن بپاشید.
در دمای ۲۰۰ درجه بیسکویت را بپزید. به مدت ۲۰ یا ۳۰ دقیقه تا بیسکویت ها به رنگ قهوه ای طلایی دربیاید.

ارسال نظر