بروکلی پخته با قارچ و کلم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بروکلی پخته با قارچ و کلم,طرز تهیه بروکلی پخته با قارچ و کلم,آموزش پختن بروکلی پخته با قارچ و کلم,دستور بروکلی پخته با قارچ و کلم,آموزش تصویری بروکلی پخته با قارچ و کلم,مواد لازم بروکلی پخته با قارچ و کلم,روش تهیه و پخت بروکلی پخته با قارچ و کلم,آموزش تهیه بروکلی پخته با قارچ و کلم,

 

بروکلی پخته با قارچ و کلم

مواد اولیه :

برای 2 نفر
قارچ10 عدد
کلم بروکلی1 عدد متوسط
کلم پیچ1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای1 عدد
فیله مرغ1 عدد کوچک
زیتون8 عدد
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

ابتدا همه سبزیجات را شسته و روی دستمال آبگیری قرار می دهیم تا خشک شوند.سپس قارچ ها را خرد کرده و با کمی آ�’بلیمو مخلوط می کنیم. بعد از آن بروکلی ها را به قطعات متوسط تقسیم می کنیم. کلم ها را نگینی درشت خرد کرده و مواد آماده شده را با یکدیگر مخلوط می کنیم.
فلفل دلمه ای های خرد شده را به همراه مرغ نگینی خرد شده به مواد قبلی اضافه می کنیم.همه مواد را پس از هم زدن در قابلمه ای که یک پیمانه
آب در آن ریخته ایم می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم.این مواد باید 20 الی 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزند.
بعد از پخت غذا، زیتون های خرد شده و نمک و فلفل و روغن زیتون را به آن ها می افزائیم.این غذا آماده سرو است.

ارسال نظر