برنج با ته دیگ بال مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن برنج با ته دیگ بال مرغ,طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ,آموزش پختن برنج با ته دیگ بال مرغ,دستور برنج با ته دیگ بال مرغ,آموزش تصویری برنج با ته دیگ بال مرغ,مواد لازم برنج با ته دیگ بال مرغ,روش تهیه و پخت برنج با ته دیگ بال مرغ,آموزش تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ,

 

برنج با ته دیگ بال مرغ

 

مواد اولیه :

بال مرغبه تعداد نفرات
برنجبه تعداد نفرات

 

ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با زعفران و ماست و آبلیمو مزه دار کنید.
برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم .
سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم.
بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم.
درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد .
سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف برمیگردانیم بطرری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار بگیرد.

ارسال نظر