باباریه قهوه (دسر فرانسوی) خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن باباریه قهوه (دسر فرانسوی),طرز تهیه باباریه قهوه (دسر فرانسوی),آموزش پختن باباریه قهوه (دسر فرانسوی),دستور باباریه قهوه (دسر فرانسوی),آموزش تصویری باباریه قهوه (دسر فرانسوی),مواد لازم باباریه قهوه (دسر فرانسوی),روش تهیه و پخت باباریه قهوه (دسر فرانسوی),آموزش تهیه باباریه قهوه (دسر فرانسوی),

باباریه قهوه (دسر فرانسوی) خوشمزه

مواد اولیه :

کاکائو یا قهوهیک قاشق مربا خوری سرپر
شیر:یک لیوانیک لیوان
پودر قند:یک قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ:چهار عدد
خامه:200(دویست)گرم
شکر:2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم:سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق

طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ را میزنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیمتا کرم رنگ شود
بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند میزنیم.سپس کاکائو یا قهوه را در شیر حل میکنیم.بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شکر)اضافه میکنیم و هم میزنیم.سپس
خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل
کرده ایم اضافه میکنیم و ته قالب را با
کره چرب میکنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر
می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)

ارسال نظر