اموزش و طرز تهیه پتاژ برنج

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پتاژ برنج,طرز تهیه پتاژ برنج,آموزش پختن پتاژ برنج,دستور پتاژ برنج,آموزش تصویری پتاژ برنج,مواد لازم پتاژ برنج,روش تهیه و پخت پتاژ برنج,آموزش تهیه پتاژ برنج,

اموزش و طرز تهیه پتاژ برنج

مواد اولیه :

برای 3 نفر
فلفلبه میزان لازم
نمكبه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
خامه50گرم
زرده تخم مرغ3عدد
شیر (پرچرب)1پیمانه
عصاره مرغ1عدد
كره50گرم
آرد برنجنصف پیمانه
زعفران (اختیاری)به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

ابتدا برنج را شسته و با مقداری آب و عصاره مرغ را به آن اضافه كرده و اجازه دهید بجوشد.در تابه ای كره را آب كنید و آرد برنج را بعد از الك كردن كم كم به آن بیفزایید و مخلوط كنید و بعد شیر را كم كم افزوده و مدام هم بزنید و وقتی به جوش آمد آن را به برنج اضافه كنید.اجازه دهید برنج كاملا بپزد و لعاب بیندازد.
زرده های تخم مرغ را جداگانه با چنگال بزنید ، بعد از جا افتادن برنج قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه را به تنهایی یا با مخلوط زعفران آبكرده اضافه كنید.

 

نكات:

1)توجه داشته باشید پتاژ به سوپ غلیظ و كم آب گفته میشود كه بیشتر حالت پوره دارد پس سعی كنید غذایتان كاملا بدون آب اضافی باشد.
2)در صورت تمایل مقداری خلال پسته و بادام و گردو هم به سوپ اضافه كنید.
3)اگر سوپ به اندازه كافی غلیظ نیست مقدار بیشتری خامه به آن اضافه كنید.
4)این سوپ را به همراه آبلیمو هم میتوان سرو كرد.
5)حتما باید برنج كاملا پخته شده و له شود.در غیر این صورت سوپ را یك بار داخل میكسر بریزید و بعد خامه و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كنید.

ارسال نظر