اموزش و طرز تهیه بستنی هلویی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بستنی هلویی, طرز تهیه بستنی هلویی ,آموزش بستنی هلویی, دستور بستنی هلویی,آموزش تصویری بستنی هلویی ,مواد لازم بستنی هلویی , روش تهیه بستنی هلویی,آموزش تهیه بستنی هلویی ,

 

اموزش و طرز تهیه بستنی هلویی

مواد اولیه :

شیر2 فنجان سرپر
خامه زده شده1/2و1 فنجان
شکر دانه ریز1 فنجان
شربت افرا1/2 فنجان
نمکنوک قاشق چایخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
هلو2 عدد کامل برش خورده بدون هسته
شربت افرا2 قاشق غذاخوری جهت برشته کردن هلوها

 

برای برشته کردن هلوها

هلوهارا از وسط برش دهید و هسته ها را خارج کنید
شربت افرا را روی آنها بپاشید
به مدت 5 تا 7 دقیقه با 500 درجه فارنهایت یا 250 درجه سانتیگراد آنها را در فر برشته ( کبابی ) کنید
مراقب باشید که هلوها نسوزند
آنها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند
خنک که شد پوست آنها را کنده ریزریز کنید تا بعدا در بستنی استفاده کنید


 


طرز تهیه بستنی هلویی

 

طرز تهیه بستنی

شیر ، خامه زده شده ، شکر ، شربت افرا ، نمک و وانیل را با هم مخلوط کرده سپس این ترکیب را در بستنی ساز بریزید و طبق راهنمای دستگاه بستنی را تهیه نمایید
بستنی اولیه که تقریبا آماده شد هلوهایی که کنار گذاشتید رو به آن اضافه کنید ( فقط هلوهای تنها )
درست کردن بستنی را ادامه دهید تا کاملا آماده شود
می توانید همان لحظه سرو نمایید یا آنرا درون ظرفی که هوا نمی کشد بریزید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود و بعدا نوش جان کنید

ارسال نظر