اسنک مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسنک مرغ,طرز تهیه اسنک مرغ,آموزش اسنک مرغ,دستور اسنک مرغ,آموزش تصویری اسنک مرغ,مواد لازم اسنک مرغ,روش تهیه و پخت اسنک مرغ,آموزش تهیه اسنک مرغ,

اسنک مرغ

مواد اولیه :

برای 6 نفر
نان تست12 عدد
فیله مرغ8 عدد
پیاز1 عدد
قارچ400 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
پنیر پیتزابه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

1-فیله مرغ ها را نازک برش دهید، پیاز را در آن رنده درشت کنید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و کمی باهم مخلوط کنید تا به خوردش بره بعد در روغن سرخ کنید کمی که طلایی شد بردارید که خشک نشه.
2- فلفل دلمه ای ها را هم نگینی خرد کنید.
3- قارچ ها را حلقه ای ببرید و کمی تفت دهید.
4-کف ساندویچ سازتان را کمی روغن بزنید و مواد را به این ترتیب بگذارید. نان تست، یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیزا و یک نان دیگر رویش. روی نان تست بالایی را هم با قلمو کمی روغن بزنید و در ساندویج میکر را ببندید.
5- حدود ۳ دقیقه بعد در ساندویچ میکر را باز کنید و ساندویچ ها را که آماده شده بردارید. کمی که برشته شود کافیه.
این غذا با سس خردل بسیار عالی میشود

ارسال نظر