آموزش و طرز تهیه گوشفیل خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن گوشفیل, طرز تهیه گوشفیل ,آموزش پختن گوشفیل, دستور گوشفیل,آموزش تصویری گوشفیل ,مواد لازم گوشفیل , روش تهیه و پخت گوشفیل,آموزش تهیه گوشفیل ,

 

 

 

مواد اولیه :

روغن جامد یا کره2 قاشق غذا خوری
شیرنصف فنجان
تخم مرغ1 عدد
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
ماست2 قاشق غذا خوری
شربت (در انتها توضیح داده شده)2 قاشق غذا خوری
آردبه مقدار لازم

 آموزش و طرز تهیه گوشفیل خوشمزه (3)

تخم مرغ وشیر وروغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .

آموزش و طرز تهیه گوشفیل خوشمزه (1)


قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 میلی متر باز میکنیم و با چاقو به شکل لوزی برش میدهیم.

آموزش و طرز تهیه گوشفیل خوشمزه (2)


وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.

آموزش و طرز تهیه گوشفیل خوشمزه (5)


نکات کلیدی تهیه گوشفیل
آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوشتفیل ها استفاده کنید.
از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
حتما بعد از سرخ گوشفیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه

آموزش و طرز تهیه گوشفیل خوشمزه (4)


مواد لازم شربت مخصوص گوشفیل
2 لیوان شکر
1 لیوان آب
وانیل نصف ق چ
عرق هل یک ق غ
زعفران به میزان لازم من نصف ق چایخوری کمتر استفاده کردم
گلاب 1 ق غ
آبلیموی تازه یک ق غ
مقداری هم ابلیمو در ظرفی ریخته با قلم مو به اطراف ظرف شکر وآب میکشیم که شربت موقع جوشیدن به دیواره های قابلمه شکرک نبنده
طرز تهیه شربت
شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی کنید بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم ودیگه هم نزنید . تا یواش یواش قوام بیاد .
در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی شربت در حدود 8 تا ده دقیقه قوام آمد آبلیموی تازه هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم .یکی دو جوش که زد میگذاریم تا کمی خنک بشه.
بعد از اینکه شربت کمی خنک شد نباید هم زیاد سرد بشه ولرم باشه گوشفیل های سرخ شده را از ظرف روغن خارج کرده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و در کنار عزیزان با لذت فراوان میل کنید .

ارسال نظر