آموزش و طرز تهیه گراتن بادمجان کبابی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن گراتن بادمجان کبابی, طرز تهیه گراتن بادمجان کبابی ,آموزش پختن گراتن بادمجان کبابی, دستور گراتن بادمجان کبابی,آموزش تصویری گراتن بادمجان کبابی ,مواد لازم گراتن بادمجان کبابی , روش تهیه و پخت گراتن بادمجان کبابی,آموزش تهیه گراتن بادمجان کبابی ,

آموزش و طرز تهیه گراتن بادمجان کبابی

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه از هر کدام1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی1قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا1 پیمانه
سس بشامل1 پیمانه
سیر له شده2 حبه
پیاز1 عدد
شیرنصف پیمانه
سیب زمینی آب پز2 عدد
گوشت چرخ کرده300 گرم
بادمجان کبابی3 عدد

 

مواد لازم برای سس بشامل
شیر: یک و نیم پیمانه
آرد: دو قاشق سوپخوری
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده را در تابه مناسبی روی حرارت متوسط قرار داده، مرتب هم می‌زنیم تا آب گوشت کشیده و سرخ شود. سیر را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس رب گوجه‌فرنگی، ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده، مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و تفت می‌دهیم. بادنجان کبابی نگینی خرد شده را با سس گوشت مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.
سیب‌زمینی‌های رنده شده و گرم را به همراه شیر مخلوط نموده تا به صورت پوره در آید.
کف ظرف نشکنی را چرب کرده، کمی از سس بشامل را می‌ریزیم، روی آن پوره سیب‌زمینی ریخته، سپس سس گوشت و مجددا سس بشامل و در آخر پنیر پیتزا می‌ریزیم و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت 30 دقیقه قرار می‌‌دهیم تا طلایی شود.

 
طرز تهیه سس بشامل:
شیر و آرد را در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. در آخر از حرارت برداشته، نمک، فلفل و کره را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

ارسال نظر