آموزش و طرز تهیه کیک گل سرخ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کیک گل سرخ, طرز تهیه کیک گل سرخ ,آموزش کیک گل سرخ, دستور کیک گل سرخ,آموزش تصویری کیک گل سرخ ,مواد لازم کیک گل سرخ , روش تهیه و پخت کیک گل سرخ,آموزش تهیه کیک گل سرخ ,

 

آموزش و طرز تهیه کیک گل سرخ

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
تخم مرغ3عدد
تخم مرغ3عدد
شکر1 پیمانه
شیر½ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
گل محمدی (اگر پودر استفاده میکنید 2 قاشق غذا خوری)¼ پیمانه
فندق (خرد شده)½ پیمانه
آرد2 و نیم پیمانه
بکینگ پودر1 ق س

 

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه)
سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید
آرد را به همراه بکینگ پودر 3بار الک کنید و در دو الی سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق های خرد را به همراه گل بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.
کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه پخت دهید.
نکته: اگر از پودر گل سرخ استفاده میکنید 2 قاشق غذا خوری کافیه.
برای خوشمزه تر شدن و همچنین تزیین کیک میتوانید از گاناش استفاده کنید ،

ارسال نظر