آموزش و طرز تهیه کیک کارامل و قهوه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کیک کارامل و قهوه, طرز تهیه کیک کارامل و قهوه ,آموزش کیک کارامل و قهوه, دستور کیک کارامل و قهوه,آموزش تصویری کیک کارامل و قهوه ,مواد لازم کیک کارامل و قهوه , روش تهیه کیک کارامل و قهوه,آموزش تهیه کیک کارامل و قهوه ,

آموزش و طرز تهیه کیک کارامل و قهوه

 

مواد لازم برای 10 نفر
کره خرد کرده:125 گرم
وانیل:یک چهارم ق چ
شکر: 150 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 150 گرم
پودر کاسترد: 30 گرم
بیکینگ پودر: 1 ق چ
قهوه فوری:3 ق چ
شیر: 125 میلی لیتر
مواد لازم برای تزیین کیک:
خامه فرم گرفته: 200 گرم
قهوه فوری: 3 ق چ
شکلات ذوب شده: به میزان لازم
توت فرنگی: در صورت تمایل
روش تهیه:
قالبی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب کنید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
آنگاه همه ی مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. تا مایه صاف و یک دستی حاصل شود و رنگش نیز روشن شود
سپس مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر بپزید.حالا کیک را از فر خارج کرده و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید.
وقتی خنک شد کیک را با خامه و شکلات و توت فرنگی تزئین کنید.
نکته: خامه و قهوه را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

ارسال نظر