آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ), طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) ,آموزش پختن کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ), دستور کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ),آموزش تصویری کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) ,مواد لازم کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) , روش تهیه و پخت کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ),آموزش تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) ,

 

         آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (10)

 

مواد اولیه :

برای 8 نفر
آرد2پیمانه
شکر2قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر3قاشق چایخوری
نمک1قاشق چایخوری
خامه3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین
کره (خرد شده)1پیمانه
مرغ (سینه(یا کالباس))دو قطعه
پیازچه1سوم پیمانه
پنیر چدار1پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.


آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (1)


کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.


 


آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (3) آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (4)


مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.


آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (2)


حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.


 


آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (5) آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (7)


داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.


 


آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (6) آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (8)


حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.


آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (9) آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (10) آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (11) آموزش و طرز تهیه کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ) (12)

 

نکات:

1)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
2)ممکن است کیک شما تا 2یا 3بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
3)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
4)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.

ارسال نظر