آموزش و طرز تهیه کیک فندق

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کیک فندق, طرز تهیه کیک فندق ,آموزش کیک فندق, دستور کیک فندق,آموزش تصویری کیک فندق ,مواد لازم کیک فندق , روش تهیه کیک فندق,آموزش تهیه کیک فندق ,

آموزش و طرز تهیه کیک فندق

 

مواد اولیه :
مارگارين و پودرقند 100 گرم
آرد 150 گرم
وانيل قاشق چايخوري
تخم‌مرغ و انجير تازه خرد شده پنج عدد
بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
فندق تازه خرد شده پنج قاشق سوپخوري


طرز تهيه:

تا فندق تازه در بازار است از دستش ندهيد كه فندق سرشار از منيزيم مي‌‌باشد البته فندق تازه هم طعم بهتري دارد و هم خواص بيشتري. اين كيك خوشمزه را مي‌توانيد با انواع كرم‌، خامه يا كره فندق و حتي شكلات سرو كنيد. فندق را آنقدر خرد مي‌كنيم كه موقع خوردن زير دندان احساس شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده روغن اضافي را گرفته و آردپاشي مي‌كنيم. مارگارين نرم شده را با پودرقند آنقدر مي‌زنيم تا حجم آن دو برابر شده و سفيد شود. بعد وانيل را افزوده پس از مخلوط كردن، زرده تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كرده و هر كدام را يك دقيقه هم مي‌زنيم (تا اين مرحله بايد با همزن برقي انجام ‌شود.) تيغه‌ها را شسته و خشك مي‌كنيم. بعد سفيده‌ها را آنقدر مي‌زنيم تا پفكي شده و از ظرف نريزد. آرد و بيكينگ پودر را مخلوط كرده و سه بار الك مي‌كنيم. زرده و سفيده را به صورت دوراني مخلوط مي‌كنيم و آرد را در سه مرحله اضافه كرده و باز به صورت دوراني مخلوط مي‌كنيم. در آخرين لحظه فندق و انجير را افزوده و فقط مخلوط مي‌كنيم. سپس در قالب ريخته و 45 تا 50 دقيقه در فر مي‌پزيم.

ارسال نظر