آموزش و طرز تهیه کیک آلبالو با رویه شکری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن آلبالو با رویه شکری, طرز تهیه آلبالو با رویه شکری ,آموزش آلبالو با رویه شکری, دستور آلبالو با رویه شکری,آموزش تصویری آلبالو با رویه شکری ,مواد لازم آلبالو با رویه شکری , روش تهیه آلبالو با رویه شکری,آموزش تهیه آلبالو با رویه شکری ,

آموزش و طرز تهیه کیک آلبالو با رویه شکری

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
آرد۱ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر۱ قاشق چای‌خوری
نمک۱/۴ قاشق چای‌خوری
کره (به دمای اتاق رسیده باشد)۸ قاشق غذاخوری
شکر۳/۴ پیمانه
تخم‌مرغ بزرگ2 عدد
ماست۳ قاشق غذاخوری
عصاره بادام یا وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
آلبالو (تازه و بدون هسته)۳ پیمانه


فر را بر روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید
شاخه و هسته�” آلبالوها را از آلبالو جدا کنید.

برای درست کردن لایه روی کیک (اختیاری)
درست کردن این قسمت کاملا اختیاری هست و شما می‌توانید فقط مواد اصلی را تهیه کنید.
تمامی مواد را به‌غیراز کره باهم مخلوط‌کنید. بعد از ترکیب، کره را اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید اگر شکر باز نشد از انگشتانتان استفاده بگیرید و شکر را بازکنید تا تمامی مواد باهم مخلوط شود.
ظرف را در کناری بگذارید تا بعدازآن استفاده کنید.
برای تهیه مواد اصلی کیک
آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، را در ظرفی باهم مخلوط‌کنید.
در ظرفی دیگر کره و شکر را آن‌قدر با همزن برقی به هم بزنید (۴ تا ۵ دقیقه) تا حاصل کره و شکر نرم شود.
سپس تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه کنید و باز به هم بزنید بعد وانیل و یا عصاره بادام را به مواد اضافه و به‌خوبی ترکیب کنید. به مدت ۲۰ ثانیه
درجه سرعت همزن را پایین بیاورید و نصف آرد را به مواد به‌آرامی اضافه کنید. و سپس ماست را با مواد ترکیب کنید. دوباره هم بزنید بقیه آرد را هم با مواد مخلوط‌کنید.
مواد اصلی کیک را به داخل قالب کیک بریزید، آلبالوها را بروی آن بچینید و به‌هیچ‌وجه فشار ندهید.
موادی که برای روی کیک آماده کرده بودید را بروی آلبالوها پخش‌کنید.
کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که مواد رویی کیک به‌خوبی قهوه‌ای شود بپزید.
از فر خارج کنید و اجازه بدهید تا قالب کیک و خود کیک کمی خنک شود.

ارسال نظر