آموزش و طرز تهیه کوکوی عدس قرمز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کوکوی عدس قرمز, طرز تهیه کوکوی عدس قرمز ,آموزش کوکوی عدس قرمز, دستور کوکوی عدس قرمز,آموزش تصویری کوکوی عدس قرمز ,مواد لازم کوکوی عدس قرمز , روش تهیه کوکوی عدس قرمز,آموزش تهیه کوکوی عدس قرمز ,

 

آموزش و طرز تهیه کوکوی عدس قرمز

مواد اولیه :

سیب زمینی آبپز و رنده شدهیک عدد
پیازیک عدد
تخم مرغدو عدد
عدس قرمز (دال عدس) پخته شدهدو پیمانه
آردسه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سیر رنده شدهدو حبه
عدس را با مقداری آب بخارپز می‌کنیم، (به قدری آب بریزید که به اندازه یک بند انگشت آب بالای عدس باشد) سپس عدس پخته شده را با گوشت‌کوب یا دستگاه غذاساز پوره می‌کنیم. پوره عدس را با سیب‌زمینی، پیاز رنده شده، سیر و تخم‌مرغ‌‌ها مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن افزوده و هم می‌زنیم. قالب را چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم. (تا کوکو به راحتی از قالب برگردد) مواد کوکو را داخل قالب ریخته، سپس قالب را در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا زمانی که روی آن کاملا پخته شود.

ارسال نظر