آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کوفته کباب پیسترى, طرز تهیه کوفته کباب پیسترى ,آموزش پختن کوفته کباب پیسترى, دستور کوفته کباب پیسترى,آموزش تصویری کوفته کباب پیسترى ,مواد لازم کوفته کباب پیسترى , روش تهیه و پخت کوفته کباب پیسترى,آموزش تهیه کوفته کباب پیسترى ,

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (1)

مواد اولیه :

خمیر هزار لا1 بسته
گوشت چرخکرده300 گرم
پیاز رنده شده1 عدد
زنجبیل رنده شدهبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
پودرسوخاریبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

 

گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده ، زعفران ، کمى زنجبیل رنده شده ، فلفل سیاه و قرمز ، کمى پودر سوخارى و نمک رو ریخته ورز دهید ، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید…

 

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (2) آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (3)


بعد کوفته ها را به اندازه هاى مساوى درست کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید…

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (4)


با حرارت ملایم و درب بسته به مدت 15 دقیقه اجازه دهید به آرامى سرخ و پخته شوند….

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (5)


از روى حرارت بردارید و کمى که خنک شد ، کوفته هارا داخل ترکیب زعفران و فلفل سیاه و آب لیموى تازه بغلتانید و کنار بکذارید.

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (6)

 

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (7)


از خمیر هزارلا نوار هایى به اندازه دور کوفته ها ببرید و دور کوفته ها بپیچید و با یک خلال دندان خمیر را محکم کنید ، همه کوفته ها را به همین ترتیب درست کنید…

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (8) آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (9)

دور خمیر ها را هم با زعفران دم کرده زرین کنید و داخل فر 200 درجه سانتى گراد از قبل داغ شده ، قرار دهید تا زمانى که خمیر پخته و کمى طلایى شوند ..

آموزش و طرز تهیه کوفته کباب پیسترى (10)

 

ارسال نظر