آموزش و طرز تهیه کوفته اینه گل İNEGÖL KÖFTE

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کوفته اینه گل, طرز تهیه کوفته اینه گل ,آموزش کوفته اینه گل, دستور کوفته اینه گل,آموزش تصویری کوفته اینه گل ,مواد لازم کوفته اینه گل , روش تهیه کوفته اینه گل,آموزش تهیه کوفته اینه گل ,

 

آموزش و طرز تهیه کوفته اینه گل İNEGÖL KÖFTE

مواد اولیه :

گوشت چرخ شدهنیم کیلو
پیاز2عدد
پنیر پیتزا100گرم
زرده تخم مرغ1عدد
پودر سوخاری۳ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

 

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده کاملا ورز می دهیم سپس پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، نمک و فلفل را به گوشت چرخ شده اضافه می کنیم و مجددا به خوبی ورز می دهیم ، این مخلوط را مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در یخچال استراحت می دهیم ، بعد از اینکه از یخچال خارج کردیم ، کوفته ها را به حالت بیضی یا دایره شکل در می آوریم و تابه ای که روغن بسیار کم نیاز دارد یا در توریهای که مخصوص کباب کردن روی گاز هستند ، کوفته ها را کبابی می کنیم .

ارسال نظر