آموزش و طرز تهیه کلبه های زنجبیلی مینیاتوری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کلبه های زنجبیلی مینیاتوری, طرز تهیه کلبه های زنجبیلی مینیاتوری ,آموزش پختن کلبه های زنجبیلی مینیاتوری, دستور کلبه های زنجبیلی مینیاتوری,آموزش تصویری کلبه های زنجبیلی مینیاتوری ,مواد لازم کلبه های زنجبیلی مینیاتوری , روش تهیه و پخت کلبه های زنجبیلی مینیاتوری,آموزش تهیه کلبه های زنجبیلی مینیاتوری ,

 

آموزش و طرز تهیه کلبه های زنجبیلی مینیاتوری

 

مواد اولیه :

کره100 گرم
روغن جامد1 ق غ
آرد2 لیوان
تخم مرغ1 عدد
شکر½ لیوان
نمک½ ق چ
پودر زنجبیل1 ق غ
پودر دارچین1 ق غ
پودر جوز هندی½ ق غ
بیکینگ پودرنصف ق چ
شیره خرما3 ق غ
عسل3 ق غ

آرد و نمک و بیکینگ پودر و ادویه ها رو توی یک ظرف بزرگ با ویسک میزنیم و یا الک میکنیم. ( اینی که میبینید دارم رنده میکنم جوز هندیه که باید از عطاری ها بخرید)
کره و روغن رو روی حرارت یا توی مایکروفر ذوب کنید ( قبل از اینکه کاملا ذوب شه از توی فر در بیارید) و بعد با شکر و تخم مرغ خوب بزنید تا کف کنه و مایه یکدستی بشه
بعد به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید. ( میبینید که چسبندگیش کمه) بعد شیره و عسل رو اضافه کنید و با دست خمیرش کنید ( ولی ورز ندید) اگر شیره خرما ندارید با عسل جایگزینش کنید
خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و توی کیسه به صورت دیسک در بیارید و برای حداقل یک ساعت توی یخچال بذارید. بهتر اینه که یک شب بمونه. تا سه روز هم میتونید نگهش دارید. خوب هم فریز میشه و ماندگاری داره.
این نوع بیسکوییتها رو واسه خاطر طعمشون درست نمیکنن. چون زیاد جالب نیست. ولی خیلی عالی میشه باهاشون کارهای شیک درست کرد. چون فرمش توی فر خراب نمیشه و بیسکویت سفتی هم هست. طعمش ولی به خاطر این همه ادویه ای که داره ، تنده و گرمه… واسه این خیلی معروفه که جزء شیرینی های سنتی به حساب میاد. پس هرگز به عنوان بیسکوییت عصرونه و یا توی مهمونی ها ازش استفاده نکنید. حتما هم اول در مقیاس کم درست کنید که رو دستتون باد نکنه. تازه این رسپی که من دادم توش فلفل نداره!
برای قالب زدن باید شابلن کلبه ها رو داشته باشید. واستون با مقیاس کشیدمش. یعنی این عکس رو توی پنجره جدید باز کنید و بعد ذخیره کنید و بعد پرینت بگیرید و روی مقوا منتقل کنید
به اندازه سینی فرتون فویل ببرید و روی فویل رو آرد بپاشید و خمیر رو روی فویل باز کنید . هر بار مقدار کمی رو استفاده کنید و بقیه اش رو هم بذارید توی یخچال. پشت شابلن هاتون رو هم آرد بپاشید. خمیر رو هم تا اونجایی که ممکنه نازک باز کنید. یک میل.
دور شابلن ها رو بهتره که با رولت پیتزا ببرید ( تجربه ثابت کرده که خیلی تمیز تر از برش با کارد میشه) .خیلی مهمه که با ظرافت و دقیق کار کنید. چون اگه خطوط رو صاف نبرید بعد توی مونتاژ کردن دچار دردسر خواهید شد.
سعی کنید همه اجزای یک کلبه رو توی یک سینی قرار بدید چون ممکنه هر سینی کم و یا زیاد توی فر بمونه و رنگ بیسکویتها متفاوت بشه. اجزای کلبه رو با فاصله ببرید که جای کمی پف کردن هم داشته باشه
در کلبه رو با کارد ببرید
کاری که میکنیم اینه که… اضافی خمیر رو برمیداریم …نه خود تیکه های کلبه رو! چون اینطوری خیلی تمیز تر باقی میمونه و بعد خطوط اتصال صاف از آب درمیاد
حالا فویل رو توی سینی میذاریم و هر سینی رو برای یک ربع توی یخچال میذاریم تا خوب سفت بشه. حالا دیگه فر رو روشن میکنیم. 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت. بعد هر سینی رو به مدت 10 دقیقه توی فر میذاریم
بهتر اینه که رویال آیسینگتون رو هم همین الان درست کنید. ست اول کلبه که سرد شد، یه کلبه درست کنید که مطمئن شید روی فنجونها یا لیوانهاتون درست فیکس میشه. اگه روی لیوان نمی ایسته باید عرض در رو بزرگتر کنید. میشه تا بیسکویتها سرد نشده اصلاحش کرد. و یا اگه سرد شده با چاقو تراشیدش. ولی بقیه بیسکوییتها رو دیگه متناسب با لیوانها درست کنید
بیسکویتها که کامل سرد شد شروع به مونتاژ میکنیم. یه قیف کاغذی درست کنید و با رویال آیسینگ شروع به چسبوندن دیوار ها کنید
چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه و سریع خودش رو میگیره
به همین ترتیب میذاریم تا اجزا کاملا محکم بشه و بعد قسمتهای دیگه رو وصل میکنیم
کل کلبه ها رو تا این مرحله درست کنید . ( با این خمیر تقریبا 12 تا 14 کلبه میشه درست کرد)
سقف کلبه رو هم به همین شکل با رویال آیسینگ به دیوار ها میچسبونیم
بعد اجازه بدید کاملا سفت شن
شما میتونید به همین شکل بیسکویتها رو روی لیوان یا فنجون سرو کنید. فقط توی لیوانها رو تا بالا پر از قهوه یا هات چاکلت یا چای نکنید که کلبه ها خیس نشن

ارسال نظر