آموزش و طرز تهیه کرن – داگ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کرن – داگ, طرز تهیه کرن – داگ ,آموزش پختن کرن – داگ, دستور کرن – داگ,آموزش تصویری کرن – داگ ,مواد لازم کرن – داگ , روش تهیه و پخت کرن – داگ,آموزش تهیه کرن – داگ ,

 

آموزش و طرز تهیه کرن - داگ (5)

مواد اولیه :

برای 2 نفر
آرد ذرت¾ پیمانه
هات‌داگ4 عدد
آرد همه منظوره¾ پیمانه
بیکینگ‌پودر۲ قاشق چای‌خوری
شکر۱ قاشق چای‌خوری
نمک½ قاشق چای‌خوری
ماست۱۰ قاشق غذاخوری
آب۳ قاشق غذاخوری
جوز هندی⅛ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ2عدد
آرد (برای پوشش)مقداری
روغن (برای سرخ کردن)به میزان لازم

 

شاید اگر هات‌داگ را به این روش تهیه کنید خیلی بیشتر از روش همیشگی لذت خواهید برد، کافی است که یک‌بار امتحان کنید. این طرز پخت هات‌داگ برای عصرانه بسیار مناسب است.

آموزش و طرز تهیه کرن - داگ (6) آموزش و طرز تهیه کرن - داگ (2)

تمامی مواد خشک (آردها، شکر، نمک، جوز، بیکینگ پودر) را با همزن دستی مخلوط‌کنید. ماست، آب و تخم‌مرغ را باهم مخلوط‌کنید. فقط دقت کنید، بیش‌از اندازه این مواد را ترکیب نکنید. سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید؛ و داخل یک لیوان قد بلند بریزید.
سیخ چوبی را در داخل هات‌داگ ها قرار دهید و به آن‌ها آرد بپاشید.

آموزش و طرز تهیه کرن - داگ (1) آموزش و طرز تهیه کرن - داگ (4) آموزش و طرز تهیه کرن - داگ (3)

“آرد باعث می‌شود تا موادی که درست کردیم به هات‌داگ بچسبد ” سپس داخل مواد بغلتانید، طوری که تمام هات‌داگ را بپوشاند.
روغن را داغ کنید و هات‌داگ ها را سرخ‌کنید تا زمانی که به رنگ طلایی ��” قهوه‌ای دربیاید؛ و بالأخره آماده است. می‌توانید به همراه سس کچاپ و خردل سرو کنید.
اگر دوست دارید بیشتر از ۴تا درست کنید فقط کافی است همه�” مواد را دو برابر کنید

ارسال نظر