آموزش و طرز تهیه کتلت تن ماهی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کتلت تن ماهی, طرز تهیه کتلت تن ماهی ,آموزش پختن کتلت تن ماهی, دستور کتلت تن ماهی,آموزش تصویری کتلت تن ماهی ,مواد لازم کتلت تن ماهی , روش تهیه و پخت کتلت تن ماهی,آموزش تهیه کتلت تن ماهی ,

 

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
سیب زمینی (بزرگ)4عدد
تن ماهی1قوطی
تخم مرغ1عدد كامل +1عدد زرده
پیازچه15ساقه
ریحان (خرد شده و تازه)2قاشق غذاخوری
سیر1حبه
فلفل دلمه ای (قرمز)نیم عدد
ماست1قاشق غذاخوری
آبلیمو1قاشق غذاخوری
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
آرد سوخاریبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

 آموزش و طرز تهیه کتلت تن ماهی

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمك بپزید. پس از اینکه پخت پوست بکنید و درظرفی رنده كنید (نباید به صورت پوره نرم شود). روغن تن ماهی را كاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له كنید. سپس به سیب زمینی اضافه كنید.همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.یك عدد تخم مرغ كامل و یك عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمك و فلفل به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یكدستی درست شود.
از مخلوط به اندازه یك نارنگی بردارید و به شكل كتلت درآورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ كنید.

 

نكات:

1)در صورتی که می خواهید سیب زمینی هنگام رنده شدن به صورت پوره در نیاید باید بعد از اینکه خنک شد آن را رنده کنید.
2)این كتلت را با سس فلفل و آبلیمو سرو كنید.
3)منظور از تن ماهی یك قوطی 180گرمی است.

ارسال نظر