آموزش و طرز تهیه کاناپ خیار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کاناپ خیار, طرز تهیه کاناپ خیار ,آموزش پختن کاناپ خیار, دستور کاناپ خیار,آموزش تصویری کاناپ خیار ,مواد لازم کاناپ خیار , روش تهیه و پخت کاناپ خیار,آموزش تهیه کاناپ خیار ,

 

 

 

مواد اولیه :

خیار (ورقه شده نازک )2 عدد
پنیر خامه ای130 گرم
شوید تازه (خیلی ریز خرد شده)1 قاشق غذاخوری
نان تست (به یک اندازه قالب بزنید ( گرد ))12 برش
مایونز1/3 فنجان
پودر سیرنوک قاشق
نمکنوک قاشق

آموزش و طرز تهیه کاناپ خیار

پنیر خامه ای و مایونز را ترکیب کنید شوید ، پودر سیر و نمک را اضافه کنید هم بزنید . اسلایسهای نان را در ظرفی که جهت سرو کردن آماده کردید بچینید از ترکیب خامه و پنیر روی نان ها بمالید یک خیار روی هر کدام از آنها قرار دهید سپس روی خیار را توسط خامه و یک پر شوید تزئین نمایید
می توانید وقتی خیار را روی نان گذاشتید دوباره روی خیار نان بگذارید و از ترکیب خامه و پنیر روی آن قرار دهید

ارسال نظر